Forsiden Om meg Min største kjærlighet Jentene mine Kontakt meg

Kategori: Min største kjærlighet

Min største kjærlighet

Jeg traff verdens herligste gutt en høstdag i 2005. Vi ble fort godt kjent. Vi begynte og treffes utenom skolen, og ble etterhvert sammen.
Vi ble sammen 2.mars 2006, og den dagen husker jeg så godt. Jeg fikk komme på besøk til deg, du hadde planlagt filmkveld. Vi satt oss ned og så på film.
Vi koste oss også med pizza som du hadde laget. Under hele filmen kunne jeg ikke tenke på noe annet enn deg, vi satt og holdt hender. Tankene mine var på deg hele tiden.
Vi satt oss mer og mer inntil hverandre, og tilslutt lente du deg over meg å kysset meg. Det var den beste følelsen jeg har følt noen gang. Da jeg kom hjem, husker jeg du sendte meg en sms hvor det stod.
"Er vi sammen nå?" og jeg svarte tilbake at vi var det. Dagen etter på skolen var jeg hele tiden fnisete, og alle lurte på hva jeg fniste sånn for. Bare de nærmeste venninene fikk vite det. Du sendte meg tekstmeldinger hele tiden, og jeg merket at hjertet mitt hoppet over to slag hver gang. Jeg var stup forelsket i deg! Husker jeg lagret deg som "Gutten min" på telefonen, og la til bakgrunnsbilde på telefonen min. Det kriblet overalt i magen. Husker ett års dagen vår, den feiret vi med god middag og film. Slik fortsatte det hvert år. Vi forlovet oss 16.oktober 2009. Husker jeg fortalte det til venner og familie. De ble veldig glade på våres vegne, men ikke alle var helt fornøyde. Vi flyttet i egen leilighet 2010 med en god venn av oss. Vi bodde med han en stund, til vi flyttet for oss selv med hundene våre. Ifjor, 21.juli 2012 giftet vi oss, og det er den vakreste dagen noensinne. Det minnet meg om på hvor sterk kjærligheten er, og minnet meg på den dagen jeg møtte deg for første gang da jeg gikk opp alteret. Nå har vi vært sammen i snart 8år, vi har vært samboere i 3år, og gift i over 1år. Lenge leve kjærligheten. 

  • Andrea Lovise 21, Fet
    Hei! Jeg er en lykkelig jente ved navn Andrea Lovise. Jeg er 21år gammel. Jeg er gift med verdens herligste mann. Sammen har vi to nydelige hunder. Athena på to år, og Lykke på snart to år. Sammen er vi en lykkelig familie på fire.
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits