Forsiden Om meg Min største kjærlighet Jentene mine Kontakt meg

Høsten, en fargerik og flott årstid!

01.10.2013 @ 01:37 i Kontakt meg 0 kommentarer

Hello October! 

Vi er endelig kommet inn i Oktober. Det er bare to måneder igjen til jul, og nå begynner alle jule-forbredelsene! Til helgen skal vi nemlig ta julebilder her hjemme.
Må få gjort det nå, slik at jeg kan begynne med julekortene. De må sendes ut i November for og komme frem tidsnok til jul. Så har litt og gjøre! 
Julegavene har vi ikke begynt på eksakt, kun noen få. Resten må gjøres nå iløpet av Oktober måned, senest i November. Så kontrollfreak som jeg er, må ting gå som planlagt.
Det er litt av en liste i år, hele femten pakker til jul skal handles inn, og pakkes inn. Og ikke nok med det, så skal seks bursdagsgaver kjøpes og pakkes inn de også. Det er dyrt på høsten gitt!
Har begynt og glede meg til jul, kommer sakte men sikkert. Ifjor på denne tiden var jeg og mannen min utrolig spente, for da skulle vi til London i November. Vi ønsket oss tur dit i år også, men pengeboka sier nei, så vi tar det igjen neste år! Kanskje allerede i januar, da er det mye salg! 

Det skjer mye fint fremover mot jul. Det er jo bursdager for noen i familien. Lykke, hunden vår blir 2år gammel. Det blir julegave-shopping, og julekort laging! Fotografering i studio skal vi også! Og ikke nok med det skal jeg og mannen på kjærestetur i Gôteborg i Desember. Det blir koselig! Prøver og få til et Spa-hotell. Dette er noe som er fortjent, og vi trenger! Pleie forholdet er viktig! 
Mye annet også som skjer, men det vil jeg ikke røpe her! ;-) Har bursdag også i desember. Det er alltid noen stressende måneder mot jul, men alt i alt er stresset verdt det når man kommer dit. 

Julen bringer ikke annet enn glede, kjærlighet, trygghet og ikke minst kos! 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Andrea Lovise 21, Fet
    Hei! Jeg er en lykkelig jente ved navn Andrea Lovise. Jeg er 21år gammel. Jeg er gift med verdens herligste mann. Sammen har vi to nydelige hunder. Athena på to år, og Lykke på snart to år. Sammen er vi en lykkelig familie på fire.
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits