Forsiden Om meg Min største kjærlighet Jentene mine Kontakt meg

Jentene mine

10.09.2013 @ 17:26 i Jentene mine 0 kommentarer

ATHENA

Lille snuppa kom til verden 11.mai 2011, og var en velskapt nydelig frøken. Hun er en Shetland Sheepdog.
Vi hentet henne hjem i starten av juli måned. Hu tok seg fort til rette i hjemme vårt.
Hu sov gjennom første natten, og nettene etter sov hun også gjennom. Athena har alltid vært ei frøken med sterke meninger.
Vi begynte når hun var tre måneder på kurs da mannen min holdt mye kurs før. Hu lærte utrolig fort, veldig moro og se på!
Athena er en sprudlende glad hund. Hu elsker mennesker og vil gjerne hilse på alle og enhver når vi går turer. 
Når hu blir glad, viftes det på halen, og hu liker og stå med rompa/bakparten mot de hu får kos av! Dette er hennes måte og vise glede på! 
Athena har en utrolig fart, som vi har prøvd oss på med Agility, og det er veldig moro! Det er noe vi vil prøve mer av med tiden! 
Athena har en helt herlig personlighet, og det er virkelig en unik personlighet hun har. Har ikke sett maken på andre hunder. 
Athena er en liten Shetland Sheepdog av rasen, men iblant tror hun at hun er større enn noe annet! Og hun liker og tøffe seg veldig mye! 
Hun er liten iforhold til standard, men for oss sier ikke det noe! For oss er hun perfekt og vi kunne ikke fått en bedre hund!
Jeg og Athena har et veldig spesielt bånd mellom oss, som ikke kan beskrives egentlig. Så sterkt bånd har jeg aldri hatt med en annen hund før. 
Athena er som sagt glad i fart, men hu er også dyktig på lydighet, samt mye mer. En frøken med mye futt i, og som ønsker å lære masse! Så vi skal prøve oss på noen aktiviteter.
Et liv uten Athena ville vært et trist og kjedelig liv, fordi hun skaper så utrolig mye glede, og det er aldri kjedelig med den frøkna! Vi finner alltid på noe moro og gjøre.

Jeg er så glad i deg jenta mi! 


LYKKE

Lykke kom til verden 27.november 2011, bare noen måneder etter vi hadde fått Athena. Lykke er også en Shetland Sheepdog.
Vi synes ikke det holdt med en, og ville derfor ha en til. 
Hun fikk navnet "Lykke", fordi den tiden hadde vi en tøff periode, og vi bestemte oss for at vi ønsket noe som kunne gjøre oss lykkelige, derfor falt navnet på Lykke. 
Vi angrer absolutt ikke på navnvalget fordi det navnet passer hun utmerket!  Lykke er en jente som liker og fjåse mye. Men også en veldig sprudlende glad jente.
Hu blir også fort klagete hvis hu ikke liker at vi sier ifra til henne. Lykke er ei snuppe som er glad i forskjellige aktiviteter hun også, blant annet lydighet.
Hu er flittig og veldig flink til og bruke hjernen. Det beste Lykke vet, er og få kose i sofaen med enten Mike eller meg. Gjerne lage litt kose-lyder også. 
Lykke og Athena ble fort bestevenner så fort de ble kjent med hverandre, men det er ingen tvil om hvem som er sjefen i huset. 
Lykke er litt for stor for den standarden hu skal være, men for oss betyr det ingenting! Hun er en frisk, glad og flott hund, det er det som betyr noe for oss.
Hun har en flott personlighet, men en rar en også. Når hu møter mennesker blir hu glad, men får hun kos, kommer de kose-lydene og hu snakker veldig mye.
Lykke er en lærevillig og flink snuppe, som er spesielt glad i lydighetsbiten. Spor har hun og vist mye fremskritt på! 
Lykke er en hund jeg aldri ville byttet for noe, hu er perfekt på alle måter. Blitt utrolig glad i henne.

 

DE ER MITT ALT, OG JEG KUNNE IKKE BYTTET DE UT MOT NOE! 
DE ER BARNA MINE, OG JEG ELSKER DE OVER ALT PÅ JORD!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • Andrea Lovise 21, Fet
    Hei! Jeg er en lykkelig jente ved navn Andrea Lovise. Jeg er 21år gammel. Jeg er gift med verdens herligste mann. Sammen har vi to nydelige hunder. Athena på to år, og Lykke på snart to år. Sammen er vi en lykkelig familie på fire.
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits